- بهترین راهنمای کسب درآمد در خانه با کمترین سرمایه
- آنچه برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر باید بدانید
- قدم به قدم با شما تا راه اندازی یک وب سایت و رسیدن به درآمد میلیونی از اینترنت
- چگونه یک وب سایت حرفه ای بسازیم؟ 5 قدم تا راه اندازی سایت
- نام دامنه چیست و چطور یک نام دامنه خوب پیدا کنیم؟ + 8 نکته طلایی
- بهترین سیستم مدیریت محتوا برای ساختن سایت چیست؟ پاسخ مان را به این پرسش ببینید
- هاست چیست و چطور باید یک هاست خوب بخریم؟
- قالب سایت چیست و چه تاثیری بر افزایش کاربران سایت دارد؟
- پلاگین یا افزونه وردپرس چیست؟ + لیست کاربردی ترین افزونه های وردپرس
- سئو چیست؟ و چه اهمیت و کاربردی در بازار آنلاین دارد؟
- بیزینس پلن چیست؟
- آموزش تولید محتوا بر مبنای آخرین تغییرات سئو و بازاریابی دیجیتال
- کامل ترین چک لیست سئو سایت فروشگاهی
- چطور نرخ کلیک را از طریق ایموجی ها افزایش دهیم؟
- تعریف نرخ تبدیل سایت – آموزشی برای افزایش نرخ تبدیل ویژه افراد مبتدی
برای بسیاری از مردم، پول درآوردن آنلاین، یک رویاست. اگر آنها بتوانند راهی برای ورود به این بازار کسب و کار اینترنتی پیدا کنند، در واقع موفق به کشف راهی برای کارآفرین شدن، صرف زمان بیشتر برای خانواده، تفریح و در نهایت کنترل زمان و زندگیشان شدهاند. اینترنت و فضای مجازی همان گنجی است که تمام محیط اطراف شما را احاطه کرده و روزانه ساعات زیادی را با آن زندگی میکنید، اما از اهمیت و تحولی که میتواند در زندگی شما ایجاد کند غافل هستید. کلید این گنج؛ دوازده فصل آموزشی کاربردی است که شما را با هر سطح دانش و سوادی به یک مدیر سایت موفق برای کسب درآمد از اینترنت، تبدیل میکند.
فرصتی برای درآمدزایی از یک شغل پولساز
سئو یکی از پردرامد ترین شغل ها در ایران است و فرصت های شغلی زیادی برای آن وجود دارد. در پلتفرم مانگو به صورت کاملا رایگان می توانید سئو را آموزش ببینید و تبدیل به یک سئو کار حرفه ای شوید.
تاثیرات اینترنت بر سبک زندگی افراد
کافیست در زمان انتظار برای تاکسی یا اتوبوس گوشی موبایلتان را از کیف بیرون بیاورید و وارد دنیای شگفت انگیز اطلاعات و خدمات شوید.
بعد از غرق شدن در این دنیای بی مرز متوجه میشوید که مدت زیادی در انتظار اتوبوس یا تاکسی بودهاید اما خبری از آنها نیست. بنابراین باز هم وارد دنیای مجازی میشوید و از اسنپ یا تپسی یک تاکسی آنلاین درخواست میکنید. حالا تصور کنید که تاکسی آنلاین شما یک ماشین زمان است و قرار است به حدود 20 سال پیش برگردید!
خودتان را در آن دوره تصور کنید. برای شام مهمان دارید. برای خرید لوازم و مواد مورد نیاز مانند ماست، نوشیدنی و … اول سری به سوپر مارکت همیشگی میزنید، پس از آن باید به سراغ میوهفروشی بروید و بعد از آن صفهای طولانی نانوایی و کلی خرید باقیمانده دیگر. خودتان را در حالی که کلی کیسه خرید را به سختی جابهجا میکنید تصور کنید.
فکر میکنم به اندازه کافی از بودن در این شرایط کلافه شدهاید، پس بهتر است به ماشین زمان خود بروید و به سرعت به زمان حال برگردید. دنیایی که در آن فاصله شما تا دورترین شعبه یک شرکت و یا فروشگاه تنها به اندازه تایپ یک آدرس اینترنتی است. فقط کافی است که روی مبل راحتی همیشگیتان بنشینید و آدرس فروشگاه اینترنتی مورد نظرتان را تایپ کنید. احتمالا تا زمانی که چایتان آماده نوشیدن شود، تمام خریدها بدستتان رسیده.
پیشنهاد میکنم این 2 ویدیو رو حتما قبل از راه اندازی کسب و کار خود ببینید:
آیا کسب درآمد راحت از طریق اینترنت حقیقت دارد؟
با توجه به مثال بالا، کاملا مشخص است که دیگر هیچ کس حاضر نیست به سبک 20 سال گذشته زندگی کند. توانایی حفظ زمان، راحتی، نیاز به آرامش و دوری از محیطهای پرتنش، دست آورد اینترنت برای انسانهای این دوره است.
همین وابستگی و گرهخوردن زندگی روزمره به اینترنت و خدماتش باعث میشود که فضای مجازی به یک فرصت ایدهآل برای کسب درآمد از طریق اینترنت و کارآفرینی اینترنتی تبدیل شود. فقط کافی است خدمت و یا هنر خود را با کمی چاشنی خلاقیت در این فضا ارائه کنید تا به یک کسب درآمد راحت برسید. بگذارید چند مثال جالب بزنم تا تصور بهتری از ارتباط بین خلاقیت و کسب درآمد از اینترنت پیدا کنید:
حتما کلوب های بازی و اجاره فیلم را بخاطر دارید. همانجایی که ساعت ها در آن مشغول بازی می شدید و یا با گرو گذاشتن شناسنامه فیلم و بازی اجاره میکردید. NetFlix در سال 1997، با یک خلاقیت ساده توانست همین سیستم اجاره فیلم را بصورت آنلاین ارائه دهد و به درآمدی معادل 68 دلار در هر ثانیه برسد! دیگر خبری از گرو گذاشتن شناسنامه و کارت شناسایی نیست. در این سایت فقط کافی است اشتراک تهیه کنید و با استفاده از آن فیلم کرایه کنید.
شاید نام جان کوم (به انگلیسی: Jan Koum) را شنیده باشید. البته در زبان زادگاهش یعنی اوکراین او را با نام بان کوم می شناسند. شخصی که زندگی فقیرانهای داشت ولی در نهایت با یادگیری کامپیوتر توانست نرمافزار واتسآپ را طراحی کند و به ثروت 19 میلیارد دلاری برسد. زمانی که او شروع به یادگیری و برنامه نویسی کرد هرگز تصور نمیکرد روزی فیسبوک با چنین قیمت سرسامآوری ایده او را بخرد و به یکی از ثروتمندترین افراد جهان تبدیل شود. زندگینامه میلیونرهای خودساخته پر از تجربه، ایده و انگیزه است که میتواند الهامبخش شما در مسیر راهاندازی و یا رونق کسبوکارتان باشد.
همه ما به این فروشگاه نرمافزارهای موبایل سر زدهایم. الان روی گوشی هر کاربری کافهبازار را میبینید و جالب است بدانید که فقط گردش مالی پارسالشان نزدیک بیست هزار میلیارد تومان بوده! موسسان کافهبازار فقط از تحریم گوگلپلی علیه ایران استفاده کردند و به همچین درآمدی رسیدند. فکر میکنید چند تحریم و تهدید دیگر وجود دارد که شما بتوانید آن را به فرصت درآمدزایی تبدیل کنید؟ شاید هم به ایده خلاقانه خود فکر میکنید!
مثل کافهبازار، آپارات هم حاصل فیلتر بودن یوتیوب برای افراد مقیم ایران است. 5 سال پیش تیم طراحان آپارات از این تهدید فیلترینگ استفاده کردن و سایت آپارات متولد شد و حالا فقط درآمد یک بنر کوچک سایت آپارات بیش از 100 میلیون تومان در ماه است.
با در نظر گرفتن نمونههای بالا و بر خلاف تصور عموم (حتی شاید شما هم تصور نمیکردی)، کسبوکار در فضای اینترنت اصلا کار سختی نیست بلکه نیاز به کمی آگاهی و خلاقیت دارد. این دنیای نو توانایی این را دارد که از یک کودک با استعداد، یک مادر خانهدار هنرمند و یا هر فرد دیگری که در دنیای کوچک خانهاش کمترین توانایی و هنری دارد، یک مدیر کسبوکار ثروتمند بسازد. بهتر است نگاهی به آسانترین روشهای کسب درآمد از اینترنت داشته باشیم:
راحتترین راه پول درآوردن از اینترنت
کسب درآمد از اینترنت بسیار آسانتر از چیزی است که فکر میکنید. اگر شما یک مادر خانهدار، یک دانشآموز و یا یک جوان جویای کار هستید، بدانید که با استفاده از شبکههای اجتماعی و داشتن یک وبسایت میتوانید به راحتی در عرض چند ماه علاوه بر کسب درآمد بدون هزینه و سرمایه برای خودتان، به یک کارآفرین تبدیل شوید و افراد دیگری را تحت پوشش قرار دهید (آیا این خوب نیست!؟). در ادامه راههای کسب درآمد از طریق اینترنت را بررسی می کنیم:
کسب درآمد از شبکههای اجتماعی
هر فرد عادی روزانه حداقل دو ساعت از وقت خود را به شبکههای اجتماعی مانند تلگرام، اینستاگرام و … اختصاص میدهد. این یک فرصت ایدهآل برای شماست که بتوانید کسبوکار آنلاین خود را داشته باشید. در واقع شما مثل هر روز زمانی را برای بودن در شبکههای اجتماعی در نظر میگیرید اما این بار به جای تلفکردن وقتتان، درآمد کسب میکنید. این یک روش برای کسب درآمد اینترنتی بدون سرمایه است. هیجان زده نشدهاید؟
مزایای شبکههای اجتماعی
- ارتباط: جذابترین دستآورد شبکههای اجتماعی ارتباط افراد با یکدیگر است. شما میتوانید به راحتی با هر فردی، در هر نقطه از جهان ارتباط داشته باشید و تفکر و اعتقادات خود را آزادانه منتشر کنید.
- کسب اطلاعات و بروز شدن: با وجود شبکههای اجتماعی اخبار و اطلاعات بسیار سریعتر از دیگر رسانهها مانند تلویزیون در اختیار مردم قرار میگیرند. همچنین اخبار دروغ بسرعت تکذیب میشوند و هیچ رسانهای نمیتواند با ارائه اخبار غیرواقعی ذهن شما را فریب دهد.
- بالابردن میزان فروش: اگر صاحب کسبوکار سنتی در خارج از فضای آنلاین هستید و یا یک وبسایت کسبوکار آنلاین دارید، در هر دو این شرایط بازاریابی شبکه های اجتماعی باعث میشود بیشتر دیده شوید. شبکههای اجتماعی درست مانند یک ویترین بزرگ در دنیای واقعی است و باعث جلب توجه افراد بیشتر و در نتیجه افزایش فروش و مشتری میشوند.

گوگل سرچ کنسول جدید، قدرتمندترین ابزار سئو
گوگل سرچ کنسول عصای دست هر سئو کاره. این ابزار قدرتمند به سئوکار کمک می کنه که روش هایی رو که برای سئو استفاده کرده ارزیابی کنه و خطاهای تکنیکال وب سایتش رو برطرف کنه.
- اطلاع رسانی: شما یک بلندگوی قوی و قدرتمند در دست دارید که میتوانید در مورد هر اتفاق و یا تفکری آزادانه صحبت کنید. همچنین در زمینه کسبوکار میتوانید به راحتی مردم را از جشنوارههای فروش ویژه و یا محصولات جدید فروشگاهتان آگاه کنید.
- گسترش فعالیتهای مردمی و خیرخواهانه: با استفاده از امکانات شبکههای اجتماعی سازمانهای خیریه زیادی موفق به همسو کردن مردم جامعه با فعالیتهایشان شدند و توانستند به افراد بیشتری کمک کنند.
کسب درآمد از طریق وبسایت
اگر ذهن شما درگیر این مسئله است که سادهترین راه کسب درآمد چیست و چطور از طریق وبسایت میتوان به درآمد رسید، باید بگویم که شما تنها نیستید! بسیاری از افراد به این فکر میکنند که چطور وبسایتی مانند آپارات و بامیلو توانست به سود و درآمد بالایی برسد؟
اصلا وبسایت یعنی چی؟
اگر اینترنت را مانند یک کتابخانه بزرگ در نظر بگیریم، وبسایتها دقیقا مانند کتابهای این کتابخانه هستند. هر کتاب نویسنده و موضوع مشخصی دارد. در دنیای اینترنت هم هر وبسایت موضوع مشخصی دارد و مدیر سایت مانند نویسنده و مولف کتاب است.
در تعریفی دیگر، در اینترنت، به مجموعه صفحات مرتبط با یکدیگر وبسایت میگویند. هر صفحه میتواند شامل اطلاعات مختلفی نظیر عکس، نوشته، ویدئو و نقشه باشد.
به عنوان مثال آپارات یک وبسایت است که اطلاعات را به صورت ویدئو در اختیار کاربران خود قرار میدهد. بامیلو وبسایت دیگری است که به ارائه خدمات فروش کالا میپردازد.
داشتن وبسایت چه مزایایی برای من دارد؟
وبسایت یک منبع تبلیغ ارزان است
اگر صاحب یک کسبوکار سنتی و دور از اینترنت باشید، حتما تا بحال به فکر تبلیغات مختلف افتادهاید. تبلیغ در رادیو، تلویزیون و یا بیلبوردهای شهری. هزینه این نوع تبلیغات بسیار زیاد است. شما با صرف هزینه کمتر میتوانید یک وبسایت داشته باشید. وبسایت یک منبع تبلیغ ارزان و از همه مهمتر دائمی است. یک وبسایت همیشه تحت مالکیت شما خواهد بود در حالیکه تبلیغات در تلویزیون و یا بیلبوردهای شهری محدود به زمان است و اگر بخواهید دائما از آنها استفاده کنید باید هزینه بسیار سنگینی را بپردازید.
رضایت مشتریان، چیزی که در شبکههای اجتماعی خبری از آن نیست!
با توجه به نقش اینترنت در زندگی روزانه که کمی قبلتر در مورد آن صحبت کردم، در دوره حاضر، مردم ترجیح میدهند از طریق اینترنت خریدهای خود را انجام دهند و یا از خدمات مورد نیازشان بهرهمند شوند. با توجه به حجم ترافیک و معضل همیشگی جای پارک، مشتریان ترجیح میدهند به جای تحمل دردسرهای رانندگی روی کاناپه دلخواهشان چای بنوشند و محصول موردعلاقهشان را سفارش دهند.
دسترسی به اطلاعات مفید
هیچ میدانستید که با داشتن یک وبسایت میتوانید اطلاعات بسیار مهمی از مشتریانتان داشته باشید و با کمک همین اطلاعات روز به روز کسبوکار خود را بهتر کنید؟ اطلاعاتی نظیر تعداد بازدید روزانه از وبسایت، محصولات بیشتر بازدید شده، نظرات کاربران و … که با تحلیل آنها میتوانید تصمیم بگیرید در آینده کدام محصول را بیشتر عرضه کنید. همچنین میتوانید منطقه جغرافیایی که بیشتر مشتریانتان از آنجا هستند را تشخیص دهید.
ارتباط بهتر و بیشتر با مشتریان
با داشتن یک وبسایت میتوانید به سرعت تمام مشتریانتان را از اخبار و محصولات جدیدتان آگاه کنید. با استفاده از صفحه ارتباط با ما در هر ساعت از شبانه روز پاسخگوی سوالات آنان باشید. امروزه داشتن وبسایت برای برقراری و حفظ رابطه بیشتر با مشتریان ضروری است.
بالاخره شبکههای اجتماعی یا وبسایت، کدام بهتر است؟
همانطور که دیدید، وبسایت و شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام هر دو ابزارهای کسب درآمد و تبلیغات آنلاین هستند. اما کدامیک انتخاب درستتری است؟ در ادامه به مقایسه وبسایت و شبکههای اجتماعی میپردازیم تا بهتر بتوانیم در این مورد تصمیمگیری کنیم:
مشتری و بازدید بیشتر
پر بازیدترین کانال تلگرام که میشناسید چند عضو دارد؟ به عنوان مثال کانال اخبار فوری جزو پربازدیدترین کانالهای تلگرام است که بیش از دو میلیون عضو دارد. اما اگر نگاهی به تعداد بازدید پستهای آن داشته باشیم به طور میانگین 50 هزار بازدید در روز برای آن ثبت شده است. در صورتیکه شما با داشتن یک وبسایت در کمتر از چند ماه میتوانید به بیش از این تعداد بازدید در روز برسید. همچنین مهمترین نکتهای که باید در نظر بگیرید این است که مشتریان شما، به یک وبسایت بیشتر اطمینان میکنند تا به یک پروفایل در صفحه اینستاگرام.
طراحی، رنگبندی و نحوه ارائه محتوا را با سلیقه خود انجام دهید.
بهترین و لذتبخشترین قسمت داشتن یک وبسایت، آزادی عمل شما در طراحی، ارائه محتوا و اطلاعات به مشتریانتان است. طرح و رنگبندی یکی از مهمترین نکات در جذب مشتری است ولی در بستر شبکههای اجتماعی شما نمیتوانید قالب دلخواه خود را داشته باشید و به ناچار باید در چارچوب طراحی شبکه اجتماعی قرار بگیرید. به عنوان مثال به سایز تصاویر در صفحه اینستاگرام دقت کنید. برای اینکه بهترین کیفیت و نمایش را داشته باشید، عکسهای شما باید در یک قاب مربع قرار بگیرند. اما اگر کمی دانش عکاسی داشته باشید متوجه میشوید که بدترین قاببندی برای تصاویر، قاب مربع است! احتمالا تصاویر مربع کمترین استفاده را در وبسایت شما خواهند داشت.
شما هیچ کنترلی بر روی تغییرات آینده شبکههای اجتماعی ندارید
نکته بعدی که باید در نظر بگیرید این است که شما کوچکترین کنترلی بر تغییرات و قوانین شبکههای اجتماعی ندارید. ممکن است در هر بهروزرسانی با تغییرات زیادی رو به رو شوید و چارهای ندارید جز اینکه با این تغییرات هماهنگ شوید و یا شبکه اجتماعی را برای همیشه ترک کنید. اما وبسایتتان همیشه تحت اختیار شماست. هر زمان که صلاح بدانید تغییرات دلخواهتان را اعمال میکنید و از داشتن این آزادی لذت میبرید.

بازدیدهای شبکه اجتماعی کمتر منجر به خرید میشوند
شبکههای اجتماعی به عنوان راهی برای دیده شدن شما، بسیار خوب و قدرتمند عمل میکنند، اما هدف اصلی شما از دیدهشدن، کسب مشتری و درآمد است. طبق آخرین بررسیهای انجامشده، درصد خرید در بین بازدیدکنندگان وبسایت بسیار بیشتر از بازدیدکنندگان صفحات اجتماعی است. شبکههای اجتماعی حکم کافیشاپها در دنیای واقعی را دارند. افراد برای تفریح و یا استراحتشان به این محیط سر میزنند تا با یکدیگر به معاشرت و تبادل نظر بپردازند و کسبوکارها همیشه به عنوان یک اولویت دوم در شبکههای اجتماعی مطرح میشوند.
درآمد شبکههای اجتماعی روزانه فقط صدهزار تومان است! مگر آنکه خوش شانس باشید
درآمد هر پیج اینستاگرام خیلی کم است. هر کسی می تواند برای موضوعات مختلف مثل عکاسی، فروش لباس و … یک صفحه در اینستاگرام بسازد ولی تعداد کسانی که به درآمد میلیونی میرسند بسیار کم است. اگر میخواهید روزانه صدهزار تومان درآمد داشته باشید، در همان شبکههای اجتماعی بمانید و از همانجا کسب درآمد کنید، اما اگر بدنبال آن هستید که درآمد خود را روزبهروز افزایش دهید و کسبوکار خودتان را داشته باشید، و صاحب درآمدهای میلیاردی شوید هیچ راهی به جز استفاده از وبسایتها ندارید.
در شبکههای اجتماعی امکان پرداخت و پشتیبانی مستقیم وجود ندارد
در وبسایت با استفاده از درگاههای بانکی، مشتریانتان براحتی پرداخت آنلاین را انجام میدهند و همچنین با استفاده از امکانات پرسشوپاسخ و تیکت به صورت مستمر با آنها در ارتباط هستید.درحالیکه ارتباط شما با مشتریانتان در شبکههای اجتماعی محدود به کامنتها و یا تماس تلفنی است و برای پرداخت وجه هم باید از انتقال کارتبهکارت استفاده کنید.
با توجه به نتیجه مقایسه وبسایت و شبکههای اجتماعی کاملا واضح است که وبسایت نسبت به شبکههای اجتماعی ابزار قدرتمندتری است. شاید بتوان با شبکههای اجتماعی کسبوکار راهاندازی کرد و به سود رسید، اما میزان بازدهی و سود وبسایت همیشه بیشتر از شبکههای اجتماعی است ضمن اینکه کنترل و مدیریت وبسایت همیشه در دستان شماست و دیگر نیازی نیست نگران تغییر سیاستها و یا کم شدن محبوبیت یک شبکه اجتماعی باشید.
در زمان آغاز بکار فیسبوک خیلی از کسبوکارها در این شبکه اجتماعی شروع به فعالیت و کسب درآمد کردند، اما بعد از گذشت مدتی و با توجه به رسواییهای امنیتی اخیر فیسبوک، از میزان محبوبیت این شبکه اجتماعی روزبهروز کاسته شد و اکثر مردم به اینستاگرام کوچ کردند! حتما با همین مثال ساده متوجه میزان ریسک کسبوکارتان در شبکههای اجتماعی شدید و به اهمیت وبسایتها پی بردهاید. البته استفاده از شبکههای اجتماعی همزمان با داشتن وبسایت (بازاریابی اینستاگرام و …)، ترکیب فوقالعاده ای است که باعث رونق کسبوکار شما میشود.
نتیجه گیری
حالا که متوجه شدید کسب درآمد از اینترنت اصلا کار سختی نیست و با داشتن یک وبسایت میتوانید زندگی خود و اطرافیانتان را زیر و رو کنید، حتما این سوال در ذهنتان ایجاد شده است که چگونه یک وبسایت داشته باشم؟ نترسید، داشتن یک وبسایت آرزوی محالی نیست. من در ادامه مقالات این مجموعه قدمبهقدم در کنار شما خواهم بود و تا راهاندازی یک وبسایت کامل شما را همراهی خواهم کرد. در ادامه، 12 فصل آموزش ساده، جامع و کاربردی برای شما تهیه شده است و با دنبالکردن آنها، در هر سطح اطلاعاتی از اینترنت و وبسایت که باشید، میتوانید وبسایت بسازید و کسب و کار اینترنتی خودتان را راهاندازی کنید.

محاله جنگ سئو رو بدون لینک سازی ببری
لینک سازی برای رقابت تو سئو لازم و ضروریه. ما تو دوره لینک سازی بهت یاد میدیم که چطور با تکنیک های کلاه سفید بک لینک بگیری تا گرفتار جریمه گوگل نشی.
ممنون بابته سایت خوبتون.
لطفا مقاله های مفید و رایگان بیشتری بزارید
ممنون از همراهی شما دوست عزیز🌹
مقاله های جذاب و هیجان انگیزی در راهه😊