- بهترین راهنمای کسب درآمد در خانه با کمترین سرمایه
- آنچه برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر باید بدانید
- قدم به قدم با شما تا راه اندازی یک وب سایت و رسیدن به درآمد میلیونی از اینترنت
- چگونه یک وب سایت حرفه ای بسازیم؟ 5 قدم تا راه اندازی سایت
- نام دامنه چیست و چطور یک نام دامنه خوب پیدا کنیم؟ + 8 نکته طلایی
- بهترین سیستم مدیریت محتوا برای ساختن سایت چیست؟ پاسخ مان را به این پرسش ببینید
- هاست چیست و چطور باید یک هاست خوب بخریم؟
- قالب سایت چیست و چه تاثیری بر افزایش کاربران سایت دارد؟
- پلاگین یا افزونه وردپرس چیست؟ + لیست کاربردی ترین افزونه های وردپرس
- سئو چیست؟ و چه اهمیت و کاربردی در بازار آنلاین دارد؟
- بیزینس پلن چیست؟
- آموزش تولید محتوا بر مبنای آخرین تغییرات سئو و بازاریابی دیجیتال
- کامل ترین چک لیست سئو سایت فروشگاهی
- چطور نرخ کلیک را از طریق ایموجی ها افزایش دهیم؟
- تعریف نرخ تبدیل سایت – آموزشی برای افزایش نرخ تبدیل ویژه افراد مبتدی
داشتن وب سایت کار سادهای است و مراحل آن نیاز به صرف هزینه و زمان زیادی ندارد، حتما با خواندن مقاله قبل این سوال در ذهن شما ایجاد شدهاست که چگونه سایت درست کنیم؟ این مقاله پاسخ سوال شماست اما میخواهم کمی درمورد مراحل قبل از طراحی سایت با شما صحبت کنم. مراحلی ساده که موفقیت شما را تضمین میکند و باعث افزایش سودآوری شما میشود.
ممکن است اشتیاق زیادی برای راه اندازی وب سایت داشته باشید که خیلی هم خوب است و بخواهید با عجله کار خود را شروع کنید اما باید بدانید داشتن وب سایت قدم پنجم شماست و قبل از آن باید از چهار مرحله ساده عبور کرده باشید. هدف از بیان این مراحل این است که آگاهانه شما را وارد یک کسب و کار موفق کنم. پس با دقت مراحل زیر را انجام دهید و مطمئن باشید شما در مسیر راه اندازی یک کسب و کار عالی قدم گذاشتهاید و حتما در این راه موفق میشوید.
قدم اول: نیازسنجی و شناخت بازار، اساسیترین قدم برای ساخت سایت
اشتباه رایجی که بسیاری از مردم در راه اندازی کسب و کار میکنند این است که اول به سراغ تولید محصول و یا عرضه خدمات میروند و بعد دنبال بازار آن میگردند. برای اینکه موفقیت کسب و کار اینترنتی خود را تضمین کنید، اول باید سراغ نیازسنجی بازار و نیاز مردم بروید. باید یک مسئله، سوال و یا نیاز را شناسایی کنید و بر مبنای آن خدماتی را ارائه کنید.
با سئو سایت فروشگاهی 3 ماه دیگه پولدار شو
هر وبسایت فروشگاهی که تازه سئو رو شروع کنه، بعد از 3 ماه افزایش فروش رو تجربه می کنه. پس از همین الان با دوره سئو فروشگاهی مانگو همراه شو تا زودتر این 3 ماه رو طی کنی.
اسنپ را در نظر بگیرید! اسنپ بر پایه یک نیاز شکل گرفت. نیاز به تاکسی در هر ساعت از شبانه روز، در هر نقطهای از شهر، با کمترین هزینه در مقابل تپسی هم از همین نیاز استفاده کرد و سرویسی مشابه اسنپ را راه اندازی کرد ولی با استفاده از یک ایده خلاقانه و اضافه کردن گزینه سفر ایمن توانست احساس امنیت بیشتری را به مشتریان خود انتقال دهد و به رقیبی برای اسنپ تبدیل شود.

قدم دوم: انتخاب ایده کسب و کار درست برای راه اندازی وب سایت
همانطور که در مقاله قبل اشاره شده، راه اندازی یک کسب و کار آنلاین مطمئنا منافع و درآمد بسیار زیادی برای شما دارد و شما را به سود میرساند. اما نقش یک ایده جذاب و منحصربهفرد در کار شما بسیار حائز اهمیت است. ایده کسب و کار شما را از سایر رقیبانتان متمایز میکند. این ایده بر اساس شناخت دغدغه مشتریان یا همان نیازسنجی و شناخت بازار که در مرحله قبل توضیح داده شد، شکل میگیرد.
در حال حاضر صاحب یک کسب و کار غیر آنلاین هستید
اگر درحالحاضر صاحب یک کسب و کار سنتی و آفلاین هستید و میخواهید کسب و کار خود را در فضای آنلاین رشد دهید، یک ایده جدید میتواند بسیار کمککننده باشد. مثلا اگر صاحب یک شیرینیفروشی هستید، میتوانید علاوه بر فروش آنلاین در بستر یک وب سایت، امکانی را فراهم کنید تا مشتریان مواد دلخواه کیکشان را خودشان انتخاب کنند و یا بتوانند به صورت آنلاین تزئینات دلخواهشان را طراحی کنند و برای شما بفرستند.
البته به این نکته هم توجه کنید که همیشه لازم نیست کسب و کار سنتی خود را بصورت آنلاین درآورید. بسیاری از افراد هستند که ایده جذاب و جدیدی را جدا از کسب و کار سنتی خود بصورت آنلاین راه اندازی میکنند و در واقع کسب و کار آنلاین را بصورت شغل دوم پیگیری میکنند. اگر ایدهای دارید که از کسب و کار فعلی شما پر سودتر است، میتوانید برای همان ایده وب سایت طراحی کنید.
اصلا شاید شما یک کارمند ساده باشید، در این صورت هم میتوانید در کنار شغل کارمندی خود، یک وب سایت راه اندازی کنید. بعد از مدتی خواهید دید که درآمد شما از وب سایت بسیار بیشتر از درآمد کارمندی خواهد بود و دیگر نیازی ندارید تا یک کارمند ساده باقی بمانید.
می خواهید کسب و کار را با داشتن یک وب سایت آغاز کنید
اگر کسب و کار اینترنتی اولین انتخاب شماست، به شما تبریک میگویم. انتخاب شما، انتخاب عاقلانه و هوشمندانه ایست که قطعا منجر به موفیت میشود. تنها چیزی که به آن نیاز دارید، یک ایده درست و مناسب با نیاز بازار و جامعه است. اگر گشتی در دنیای اینترنت بزنید و مطالعهای در مورد کسب و کارهای پر سود اینترنتی داشته باشید، متوجه میشوید که چطور یک ایده ساده ولی درست منجر به تاسیس یک شرکت بزرگ میشود.

قدم سوم: بررسی شرایط و روش انجام کار
یک ایده درست نیازمند یک پیادهسازی درست است. ایده خوب، ایده ایست که علاوه بر حل یک مسئله، بدرستی پیادهسازی شود و کاربر را درگیر سختی و پیچیدگی نکند. این نکته را به یاد داشته باشید که مهمترین عاملی که باعث تبدیل اینترنت به یک محیط عالی کسب و کار شده است، راحتی، آرامش و در دسترس بودن آن است. بنابراین ایده شما باید با کمترین پیچیدگی ممکن اجرایی شود.
در مورد ایده خود دو سوال مطرح کنید:
- آیا ایده من قابل اجراست؟
- با چه روش هایی میتوانم آن را پیاده کنم؟
پاسخ به این سوالات اصلا سخت نیست. در سوال اول شما به این نتیجه میرسید که ایده شما قابلیت اجرا شدن دارد یا خیر؟! مثلا در مورد مثال شیرینیفروشی، اگر بخواهید این امکان را به کاربر بدهید که خودش تزئینات کیک را انتخاب کند، شما توانایی پیادهسازی هر نوع تزئیناتی را دارید یا نه فقط باید تعدادی گزینه محدود مانند رنگ کیک، مواد میانی، چند مدل محدود نوشته روی کیک و قالب هایی که توانایی ساخت آنها را دارید، در اختیار کاربر قرار دهید؟
در پاسخ به سوال دوم، احتمالا راههای پیادهسازی زیادی به ذهنتان میرسد. در لابهلای کشف این راههای پیاده سازی است که ایده اولیه شما پختهتر و کاملتر میشود. در آینده خواهید دید که همین شاخ و برگهای اضافهشده به ایده اولیه، نقاط قوت کار شما خواهند بود. پس از تغییر ایده اولیه خود نترسید. ایده اولیه مانند طرح اولیه یک نقاشی است که با اضافه کردن جزئیات درست و دقیق میتواند به یک تابلوی زیبا تبدیل شود.

قدم چهارم: انتخاب نام خوب برای کسب و کار، در ذهن مخاطب نفس بکشید
نام مناسب در فرآیند مشهورشدن کسب و کار شما بسیار اهمیت دارد. یک نام خوب میتواند در تمام سطح شهر دهانبهدهان بچرخد و یک نام بد میتواند در لحظه از ذهن مشتریان شما پاک شود. حتما تابهحال پیش آمده که از کالایی خوشتان آمده ولی وقتی از صاحب آن پرسیدید” وای چه کیف قشنگی! از کجا خریدی؟” در کمال تعجب شنیدید: “نمیدانم! اسم مغازه یا سایت خیلی سخت بود و در خاطرم نمانده.” برای انتخاب یک نام مناسب موارد زیر را در نظر بگیرید:
- نام شما باید خلاقانه و با مفهوم باشد و در عین حال تخصص، منحصربفرد بودن محصول، سرویس و ارزش کارتان را یادآور شود.
- راحت در ذهن بماند و تلفظ سختی نداشته باشد.
در فرآیند انتخاب نام، باید موضوع دیگری را هم در نظر بگیرید. موضوعی با نام دامنه سایت (به انگلیسی: Site Domain) یاهمان نام سایت که در مقاله بعدی بهطورمفصل به آن اشاره میکنم.
کاری که باید درحالحاضر انجام دهید این است که تعدادی نام مناسب انتخاب کنید و در مرحله بعدی، این نامها را در قالب دامنه سایت بررسی کنید. در مقاله بعدی به طور مفصل به شما خواهم گفت که چرا نام سایت اهمیت دارد و چطور باید درستی نامهای انتخابی خود را ارزیابی کنید.
فقط این را درخاطر داشته باشید که نام کسب و کارتان باید با نام دامنه شما یکی باشد. اگر این دو نام با هم متفاوت باشد، در واقع خودتان با خودتان وارد رقابت شدهاید!

قدم پنجم: راه اندازی وب سایت با وردپرس، با آنلاین شدن پنج دقیقه فاصله دارید
حالا که تمام مراحل بالا را ارزیابی کردید، میتوانید دستبکار شوید و مراحل ساخت سایت را با شش کار ساده و راحت شروع کنید. بعد از طی این مراحل ساده که در لیست زیر مشخص شده، شما صاحب یک وب سایت خواهید بود.
- ثبت دامنه
- انتخاب سیستم مدیریت محتوا
- تهیه ی هاست
- انتخاب قالب وردپرس
- راه اندازی سایت در وردپرس
- سئو وردپرس و بازاریابی اینترنتی
از دیدن نام این مراحل نترسید، اینها مراحل سادهای هستند که البته وقت زیادی هم از شما نمیگیرند. برای اثبات این موضوع کافی است نگاهی به مقاله راه اندازی وب سایت با وردپرس بزنید. تمام مراحل قدمبهقدم در مقالات صفر تا صد راه اندازی سایت برای کسب و کار بطور کامل برای شما توضیح داده خواهند شد و البته وقت زیادی هم از شما نمیگیرند.
نتیجه گیری
کمی بهقبل از خواندن این دو مقاله فکر کنید! با صرف زمان کوتاه و خواندن دو مقاله، دنیای جدیدی به شما معرفی شد که میتوانید با قدم گذاشتن در آن کسب و کار دلخواهتان را راه اندازی کنید. حالا شما میدانید که قصد راه اندازی چه کسب و کاری را دارید. یک ایده مخصوص به خودتان دارید و در یک قدمی تاسیس کسب و کار آنلاین خود ایستاده اید. اولین قدم برای اینکه ایده تان را عملی کنید، ثبت دامنه است که اصلا کار سختی نیست. فقط کافی است کمی وقت بگذارید و مقاله بعدی را مطالعه کنید. پس زمان را از دست ندهید.

آموزش عملی سئو از مبتدی تا پیشرفته
اگر وبسایتی دارید که می خواید روی سئوش کار کنید و یا اگر پروژه سئو گرفتید، می تونید تو این دوره آموزشی تکنیک هایی که آموزش میبینید رو روی سایتتون اجرا کنید و نتیجه ش رو ببینید.
چیکار دارم انقدر خودمو به زحمت بندازم! یه هاست و دامنه از میزبان فا بخری خودشون برات سایتو راه اندازی میکنن.
میزبان فا سرویس های با کیفیتی داره و برای خرید هاست و دامین و نصب قالب عالیه. اما مباحث اساسی که تو این مقاله در موردشون صحبت کردیم، مثل آنالیز بازار، ایده پردازی و … باید توسط شما که قراره یه کسب و کار آنلاین راه اندازی کنید انجام بشه🙂
سلام.
وقت بخیر .
من مطالب سایت رو خودنم و قصد دارم که اط زریق این تیم سایت خودمو راه اندازی کنم .
نیاز به مشاوره دارم، اینکه :
من میخوام یه سایت راه اندازی کنم که مطالب اساتید و یا خودم رو در قالب آموزش و مشاوره که در شکل وبینار و یا فیلهای ویدئویی و یا فایلهای تصویری و یا فایلهای صوتی تهیه میکنیم توی سایت قرار بدم و بفروشم .
چه پیشنهادی برای من دارید ؟
سلام مرتضی عزیز
شکل ارائه فایل های آموزش (بصورت فایل، ویدیو، اسلاید و…)
نحوه در اختیار دادن فایل به مشتری (دانلود، تماشای آنلاین و …)
و نحوه آموزش (درس بندی شده با سیستم آموزشی یا پکیج ویدیو)
و انتخاب قالب برای همین کار موردی هست که باید به آن بپردازید.
اینها را باید مشخص کنید و در مورد شکل بیزینس تصمیم بگیرید.
خیلی عالیه مرسی